Att inte göra fel

07 jul
07 juli 2009

Vi har alla olika drivkrafter! En av de sämsta är målet att aldrig göra fel. Att aldrig göra fel är ofta det samma som att inte göra något alls. Jag var en av de bästa i skolan på att göra fel vilket ledde till att jag antingen kunde acceptera att världen inte är felfri eller bryta ihop…

Under åren har jag gjort mängder av saker som blivit fel och ju större projekt vi gjort, desto fler fel har det blivit. Det hänger ihop. Vågar man göra nya och stora saker kommer vissa saker att bli fel. Fel kan nästan alltid rättas till.

Problemet brukar sällan vara hur man fixar till något som blivit fel, utan det stora problemet är när man inte vågar pröva därför att rädslan att göra fel är så stor.


Dela med dina vänner!
1 svar
  1. Sverker says:

    Härlig filosfering angående ordet fel.
    Ett ord som nog påverkar o styr oss mer än vad vi vill…

Ingen möjlighet att kommentera detta.

© Copyright - Piggebloggen - Produktion och inspiration: Stenströms Information & Marknadsföring