Hjälpa till!

24 jul
24 juli 2009

Det har under dagen varit ett tjugotal företagare som meddelat mig att de kommer att göra något extra för kunderna/gästerna som kommer till ön. Det är allt från att konsertarrangörer kommer att bjuda på några extra nummer till hotell och campingar som bjuder på något extra tilltugg när man checkar in. Bildelsföretag som ger en present och serviceföretag som ger extra service utan högre kostnader. Flyget från Visby till fastlandet bjuder på dryck och bussbiljetter.

Jag hoppas att många peppar varandra till att ta i lite extra nu då färjeolyckan gett ett känsligt läge för turistindustrin på ön. Vi hänger alla ihop som en kedja och om det spricker lite på ett ställe så måste vi tillsammans fixa till det.

Det är mycket små kostnader som var och en får bära, jämfört med vad det skulle kosta om vi fick allt för stora negativa upplevelser från våra besökare.

Är det någon som vill ha tips på hur man på ett enkelt sätt kan hjälpa till så slå en signal till mig på 0707-666460. Detta är ett mycket allvarligt läge och det är viktigt att vi sluter upp som en man och tar ansvar för vår gemensamma Gotlandsprodukt.

Uppdatering: jag medverkade i en intervju i Radio Gotland.


Dela med dina vänner!
© Copyright - Piggebloggen - Produktion och inspiration: Stenströms Information & Marknadsföring