Ett erbjudande som du inte bör missa om du behöver mer kärlek!

27 jun
27 juni 2010

Jag tycker att många är dåliga på att ta hand om sina förhållanden. Tid för varandra är det viktigaste, och helst utan måsten, krav, telefon, och datorer m.m.

Vi har byggt ett litet kärleksnäste på södra Gotland dit ni tar er med en gammal röd VW- cab från slutet av sextiotalet. Nostalgitrippen är inte bara bilen utan även musiken. I bilen finner ni en karta som leder er till kärleksnästet. En tripp på ca 8 mil längs den gotländska kusten. Det är en liten fiskebod som är smart utrustad med det ni behöver. Ingen el, inget rinnande vatten men en tvättplats utomhus. Ni bor vid strandkanten vid vassen och ser solen gå ner utanför stugknuten vid havet. Det är ett fantastiskt fågelliv. Ni somnar till skenet av fotogenlyktorna. Böcker och spel behöver ni inte ta med, då det finns sådant med samma tema som dygnet skall ha…

Av stugvärden kan ni beställa en Gotlandskorg med trerättersmeny plus dryck och även frukost som han levererar diskret så att ni inte blir störda. Det finns en dubbelhängmatta att slöa i eller en stor dubbelsäng som känns både som inne och ute då ni kan öppna upp hela väggen och få utomhuskänsla. Maten tillreder ni över grillen ute i naturen. Här befinner ni er i en bubbla och i den bubblan bör alla få vara ibland och bara ladda batterier. Ordinarie pris är mellan 3200–4400 kr natten. Jag vill bjuda 20 stycken par på detta till ett pris motsvarande städkostnaderna. Först till kvarn betalar endast 500 kr för en natt inklusive bil (extra natt är ord pris 800 kr). Jag rekommenderar starkt att ni passar på att beställa frukost och Gotlandskorg vid bokning.

Jag är övertygad att din livskamrat blir både glatt överraskad och väldigt kärleksfull av denna upplevelse. Först till kvarn bokar hos Sara på telefon 0704-581893, eller e-post sara.gustafsson88@hotmail.com.

När ni bokar så uppger ni bara ”Pigges testpiloter ” så får de 20 första paren rabatt.

Ha en skön sommar och gå in på www.karleksnaste.se och läs mer om denna fantastiska plats. Kan du inte själv utnyttja erbjudandet, så sprid detta vidare till någon kompis som du tycker skall nyttja detta. Läs i gästboken och bli inspirerad!

Pigge Werkelin


Dela med dina vänner!
2 svar
 1. Calle Björkegren says:

  Jag vill tacka ödmjukast för ett fantastiskt generöst erbjudande (som jag var en av de lyckliga att få ta del av) och till ett fantastiskt dygn i Gullstugan. Vi anade dock inte helt vad som väntade.

  Jag tog med mig min fru för en dag, som sagt spontant och utan någon egentlig anledning alls och gick ur den ena bubblan (vilken fantastisk liten bil) in i den andra. När vi precis kommit fram brakade ett dramatiskt åskoväder ut – vilket satte mysfaktorn på topp direkt. Med Gotlandskorgen och en glödande grill under markisen kom känslan av att man (förmodligen) inte kan få det mycket bättre. När mullrandet sedan så småningom drog iväg och det sprack upp fick vi till på köpet uppleva den fantastiska solnedgången, nästan som om det var regisserat av en mästare. Vilken unik kväll! När vi kommande förmiddag mycket belåtna (efter den lika fantastiska frukosten) lämnade nästet fick vi höra att hela Gotland drabbats av strömavbrott kvällen innan. Trist, måste varit besvärligt…

  Det är rätt från hjärtat mina varmaste rekommendationer till alla som får nys om detta att inte tveka – slå till. Investeringen i Er själva ger en fantastisk avkastning på det enklaste sätt, och en nostalgitripp av rang i en gammal bubbla Cab från (årsmodellen?) förr…

  Pigge – Stort tack för hela grejen!

  Hälsningar
  Calle Björkegren

 2. Mitt i Fågelsången says:

  Hade det här erbjudandet dykt upp i mars/april förra året hade jag hoppat på. Direkt.

  Jag kände att allt inte var på topp (är det det med en kille 7 år, en kille 5,5 och en baby på 6 mån??), men när jag frågade fick jag intet vettigt svar. Sen var det bara tack och hej.

  Men ni andra därute, hoppa på Pigges erbjudande. Man vet f-n aldrig vad som lurar bakom dörren. Tyvärr.

Ingen möjlighet att kommentera detta.

© Copyright - Piggebloggen - Produktion och inspiration: Stenströms Information & Marknadsföring