Min älskade kurviga skönhet får männen att flockas…

28 jul
28 juli 2016

Min kärlek har former lite ut över det vanliga vilket jag verkligen fick bekräftat idag när männen kastade kärleksfulla blickar efter henne. Vissa saker borde man troligen inte diskutera på FB men idag fick jag mig en riktig tankeställare utanför det ställe där alla män går och drömmer om saker som inte alltid passar hemma.

Jag och Monica

Jag ska börja från början och då är det så att jag sedan en längre tid har en ny kärlek. Jag är ett år yngre än henne, men det syns inte utanpå utan snarare tvärtom. Hon är importerad till ön och lite rundare i formerna än de flesta andra, utan att för den skull uppfattas som fet.

Vi har ett bra liv ihop men efter en tid har hon blivit lite mer svår-flörtad/-startad eller vad man nu säger, vilket inte är helt ovanligt efter en tids samvaro. Från början var det som att hon alltid spann på alla cylindrar bara jag kom i närheten men numer känns det som om det är något som fattas. Hon är förstås lika snygg som vanligt och jag ser män kasta samma lystna blickar efter hennes kurvor som jag själv alltid gjorde i början. Inte blir det mindre av den varan på sommaren när hon väljer att vara lite mer uppknäppt. Jag har alltid gillat detta och det blir ofta så att någon eller några män och ibland även kvinnor kommer fram när vi är ute och söker kontakt. Om de inte känner mej så kommer konversationen i 99 % av fallen att handla om henne. Med åren så är det något jag lärt mig gilla och acceptera.

Jag har jämngamla kompisar som valt betydligt yngre modeller vilket ofta blir lite krångligare då det absolut blir mer komplicerat ju större ålderskillnaden är. Jag föredrar när man är jämngamla, då blir det inte några större kulturskillnader och det blir betydligt enklare när det inte funkar helt hundra.

Det som behövdes till vårt förhållande var helt klart mer energi vilket jag konstaterat en längre tid. Som många andra män så försökte jag på konstlad väg tillföra mer energi tillfälligt som en starthjälp, när jag var sugen på lite närhet. Det är dömt att misslyckas långsiktigt så till slut strejkade hon och krävde lite mer uppmärksamhet på riktigt och då var det bara att ta tag i problemet.

Idag när jag till slut skulle lösa det hela blev det nästa komiskt när vi lite provocerande valde att visa lite mer än vanligt på en parkering. Jag kan förstå hur det fungerar i Cannes när någon kändis visar sig i en minimal bikini för den samlade världspressen. Det påminner troligen om när myror dras till en sockerbit. Som entreprenör vill man förändra och jag ville ha tillbaka det där vi hade en gång när det nästan räckte med en blick för att hon skulle vara igång.

Så jag körde ner till Biltema och parkerade utanför entrén där vi inte hann stanna förrän hon drog till sig männens blickar. Inte blev det bättre av att bilen var lite mer sommaröppen. Så där stod jag nercabbad med öppen motorhuv för att byta batteri. Det var då de hände: män drogs till Corvetten som en sockerbit och frågorna haglade. Det var omöjligt att få någon ro att byta batteri där. Alla skulle diskutera något tekniskt som jag var helt ointresserad av – till sist fick jag styra ut till Kneippbyn istället och låna verkstaden där för att få lite ro.

Det var 95% män som kom fram och ville titta ner i motorutrymmet och slänga lite käft om att de nästan haft en, eller kört en liknade, eller om den varit med på studentparaden eller undrade vilken förgasare som satt i den här, o.s.v. Det var som om det var deras förbannade rättighet att prata bort 10 minuter bara för att det stod en snygg gammal sportbil i deras närhet.

Jag kan fatta hur gravida kvinnor kan känna sig när kända och okända skall kommentera och klappa på magen som på något sett blir allmän egendom. Jag tror att gamla klassiska sportbilar och snyggt förpackade bröst är något vi män har svårt att inte slänga en blick på. Antagligen ligger det något i det DNA som vi fått från våra fäder.

Corvette

Nu är det i alla fall som förr igen. Bara jag nuddar startnyckeln så hoppar V8:an igång och spinner som en katt. Nu känns det som om starthjälp och startkablar är ett minne blott. Jag och min cab är nu ett kärlekspar igen och skall så förbli i många år till.


Dela med dina vänner!
© Copyright - Piggebloggen - Produktion och inspiration: Stenströms Information & Marknadsföring