Svartbyggen på Snäck?

01 jul
01 juli 2009

Stuga på Snäck

Den 19 juni kom skandalartiklarna om att Snäck camping AB belagts med höga viten p g a svartbyggen. Vi känner oss orättvist anklagade för att skynda på planarbetet eller att vi inte bryr oss och bygger i vilket fall, med kall beräkning att ”det ska fixa sig ändå”. Vi har i själva verket lagt mycket kraft på att ha en god dialog med byggnadsnämnden just för att allt ska gå så rätt till som möjligt.

Vi är ganska trötta på att bedömas efter korta rubriker. För dig som är intresserad av att få reda på hur turerna runt planarbetet på Snäck camping har gått, har  jag lagt ut ett tiosidigt dokument där Niklas Harlevi och jag ger vår version som motvikt till det som har stått i tidningarna. Ladda ner dokumentet!


Dela med dina vänner!
© Copyright - Piggebloggen - Produktion och inspiration: Stenströms Information & Marknadsföring